Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Annorlunda och gott. Påminner faktiskt om fläskfilé.

Ingredienser

Instruktioner

ngredienser och beskrivning 7-8 hg. fläskfärs el. blandfärs 1-1,5 msk. aromat Blanda färs och aromat, rulla i längder låt ligga i frysen ca. 1,5 timma. Skär sedan cm-tjocka skivor och stek i pannan. Lägg skivorna i en ugnsform och krydda med ev. örtagårdskrydda, stek champinjoner till. Sås 2 dl grädde 1 burk crème fraiche ev. franska örter och lite soya. Blanda detta och häll över köttet, gratinera i ugnen tills den har fått fin färg. Ugnstemp. ca 225 grader Serveras gärna med hasselbackspotatis och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • robbz 15 augusti 2009

    Så ovanligt att se ett recept med Aromat-krydda... den har jag inte sett på mååååånga år... inget vi direkt använder i Restaurangen ;) men... å andra sidan... så har den en väldigt UNIK smak som är väldigt svår att ersätta med annat... om man nu är ute efter "Aromat-smaken"

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.