Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk greksallad

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Slängde ihop den här jobbet med vad som fanns i kylskåp och i skafferiet, blev riktigt bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skära ner grönsakerna, löken och osten, skär i fina bitar. Blanda samman i en stor skål.
  2. Häll över oljan från tomaterna, pressa över citronen, smaka av med salladskrydda.
  3. Låt stå framme minst en timme innan servering så att dressingen hinner smaka av sig på salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.