Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk Hare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Tysk köttfärslimpa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Först hårdkoka äggen. Under tiden skära lök och blanda tillsammans med köttfärs, äggula och lite ströbröd. Krydda med salt och peppar. Variera kan man dessutom med vitlök. Blanda ingredienserna ordentligt - går bäst med händerna. Halva vikten, fyller jag i en långform (typ sockerkaksform), placera äggen i den och ge den återstående degen i toppen. Köttfärslimpa bakas i mitten av ugnen ca 45 minuter (200 grader) tills ytan är brynt brun.
  2. Serveras med potatismos och grönsaker i säsong.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.