- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Det här receptet är gjort på älgkött men man kan använda vilket kött man vill.
Instruktioner
- Skär älgköttet i strimlor (det går att använda annat kött). Bryn köttet väl. Skär även baconen i strimlor stek ihop det med köttet. Det är valfritt om man vill krydda köttet för det tar smak av baconet.
- Koka riset efter anvisningen på paketet.
Slå ihop allt i en gratängform.
- Vispa grädden och ha i chilisåsen. Bred över.
Vill man, kan man ha i jordnötter och bananer innan man brer på chiligrädden, annars kan man ha i en skål bredvid som tillbehör.
- Gratinera i ugnen i 200 grader ca. 15 minuter eller tills det blir en fin färg.
- Servera tillsammans med en grönsallad
Publicerat den
2 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar