Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk paj med potatis, sikrom, rödlök och citronkräm

 
Skriv ut

Smulpaj på nytt, annorlunda och gott sätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman smör, mjöl och grädde till en smulig massa. Fördela massan på bakplåtspapper och baka av i ugn 200 grader till gyllene smulor. Ta ut plåten och låt smulorna svalna.
  2. Vispa créme fraiche med citronskal till en fast och fluffig kräm med elvisp.
  3. Fördela sedan potatis, lök, citronkräm och sikrom i fina formar. Toppa med smulor och garnera med dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.