Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk pekinganka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Den här rätten med asiatiska smaker serveras i ett tortillabröd med roliga tillbehör. Du kan också servera köttet med nudlar och wokade grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 125 grader.
  2. Köttet tillagas i en kraftig emaljkastrull eller en lergryta, glöm inte att blötlägga lergrytan i ca 1 timme.
  3. Klappa in köttet i salt och lägg i kastrullen. Blanda kryddorna och bre ut över köttet. Slå på vattnet i bottnen av kastrullen.
  4. Stek i ugn i 3-4 timmar tills köttet är smältande mört. Titta till det då och då så att det inte bränns.
  5. När köttet är klart för servering, mosas köttet med en trägaffel och blandas med stekskyn.
  6. Servera köttet varmt med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.