Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk remoulad med panerad spätta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Såsen är lika god till fiskpinnar som till nyfångad fisk. Servera gärna med kokt broccoli och potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Falsk remoulad: Häll av spadet och grovhacka pickles i matberedare. Vispa crème fraiche med elvisp så att den blir fast. Blanda pickles, crème fraiche, curry och honung och smaka av med salt och peppar. Såsen är lika god till fiskpinnar som till nyfångad fisk.
  2. Panerad rödspätta: Salta och peppra spättafiléerna, vänd dem i mjöl och därefter i uppvispat ägg och slutligen i ströbröd. Stek i smör på båda sidor tills de är vackert gyllenbruna. Servera gärna med kokt broccoli och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.