Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk toska

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

En jättegod, jättesnabb och jätteonyttig kaka som passar alla chokladälskare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Vispa ägg och socker med elvisp tills det blir vitt och pösigt. Blanda de torra ingredienserna i en annan skål. Häll äggsmeten över och rör ihop väl. Rör sedan ner margarinet.
  3. Häll smeten i en smord långpanna och grädda 12-15 minuter.
  4. Häll alla ingredienserna till glasyren i en tjockbottnad kastrull. Låt koka 2-3 minuter under omrörning.
  5. Ta ut kladdkakan ur ugnen och bred glasyren jämnt över hela kakan. Grädda ytterligare 10 minuter.
  6. Ta ut kakan ur ugnen och låt svalna lite. Använd en vass kniv och skär kakan i fyrkanter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.