Falukorv i ugn med potatis recept

Laddar...
Din sökning gav 256 träffar
Pepparrotsfalu

Piffa upp den tråkiga(?) falukorven. Rätten har utseende emot sig, men det smakar mycket mycket bättre än vad som syns på bild..


Bacon- och ostkorv

En vanlig traditionell korv i ugn toppad med bacon. Det är svårt att ange någon mängd i receptet eftersom allt hänger på hur stor falukorvsbit du har.


Korvfrittata

Med gurk- och paprikasalsa. Recept av landslagskocken Tom Sjöstedt.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept
Snickarlåda

Med kokta kalla potatisar gör du snabbt denna middag.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Smulans senapsrotsaker med korv/b..

Jättegod, viktvänlig trots matgrädde och parmesan,då det blir många portioner. Går att göra ännu magrare med annan magrare ost. Den blir krämig och smälter i munnen. En ny favorit här hemma:) Portio..


Äppelfalu

En enkel och ganska snabblagad viktväktarrätt med "falukorv". Äpplet ger frisk smak. Mycket uppskattad och ganska mager middagsrätt.Senapsdoftande Rotfruktsgratäng

Lite som potatäsgratäng fast godare. Senapssåsen är fantastisk. Jag åt den tillsammans med stekt falukorv och saltgurka, vilket fungerade utmärkt, men annat lär gå precis lika bra.


Pepparotsmos och korv

Det här var mycket gott och uppskattat av alla i våran familj. Vill man ha lite styrka så tar man mer pepparot.


Korv på höjden

Skär korv och squash i relativt tunna skivor. Bred senap på korven.Skiva tomaterna i tjockare skivor. Skär lök och röd lök i klyftor. Varva korv,squash och tomater på höjden,lagom högt att sticka en..