Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad grillkorv med päron-coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Visst är det härligt gott med nya korvrecept...ett till här...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsbakad falukorv: 200°C. Häll ut grönsaksblandningen i en ugnsfast form. Stek i ugnen i 10–15 minuter.
  2. Dela korvarna på längden och bred ajvar relish på snittytan och strö sedan över ost. Lägg korvarna på grönsaksbladningen med snittytan uppåt.
  3. Sätt in i ugnen i ytterligare 10 minuter. Ta ut och servera med coleslaw.
  4. Päron-coleslaw: Salta den skurna vitkålen lätt och blanda, lägg i ett durkslag i 15 minuter. Krama vätskan ur vitkålen. Blanda vitkål med päron och yoghurt, smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.