Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorv med bostongurkstäcke

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel variation på falukorv i ugn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva falukorven i 1 cm tjocka skivor. Lägg skivorna i en smord form lite omlott.
  2. Hacka löken ,blanda ihop det med bostongurka, senap och den rivna osten.
  3. Bred blandningen över korven och klicka i lite margarin samt strö över ströbröd.
  4. Gratinera i mitten av ugnen 20 minuter i 225 grader. Servera med potatismos och sallad ev knäckebröd.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • essim 3 juni 2010

    Det här var gott. Ett bra sätt att "piffa" upp falukorven.

  • Heisjo 2 januari 2011

    Bra familjerätt:-))

  • Lalla7330 9 juli 2011

    gick hem hos sambon, så retten kommer att återkomma.

  • kantomen 17 januari 2012

    Gott, tyckte alla som åt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.