Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorv med pepparrot, gröna bönor i krämig sås och potatismos

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott och enklare än vad man tror!

Ingredienser

Instruktioner

Förväll bönorna i 5 min. Smörj en ungsfast form ca 20-30 cm. Strimla korven. Varva ner korv och bönor i formen. Blanda senap, pepparrot, persilja och grädde. Häll blandningen över korv och bönor. Täck formen med aluminiumfolie och sätt in i ugnen på 225 grader i 20 min. Ta av folien och låt stå ytterligare 15 minuter. Servera med potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.