Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorv med stuvade gönsaksmakaroner

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smarrig sommarmat .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp mjölk och salt i en kastrull. Tillsätt makaronerna. Låt de svälla på svag värme utan lock ca 25 minuter. Rör om då och då.
  2. Smaksätt med ev. salt, peppar och riven muskot. Skala och skiva moroten. Koka alla grönsaker mjuka i lättsaltat vatten. Rör ner dem i makaronerna.
  3. Skär korven i skivor. Hetta upp matfettet i en stekpanna och stek korven någon minut på varje sida eller grilla den i en grillpanna. Servera grönsaksmakaronerna med stekt eller grillad korv.
  4. FÖR ALLA? Läs noga ingrediensförteckningen på falukorven. Glutenfri: använd glutenfria makaroner.
  5. Laktosfri: använd laktosfri mjölk och laktosfritt matfett. Mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot ris-, havre- eller sojaalternativ. Använd mjölkfritt matfett.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pleje 24 oktober 2012

    Är makaronerna glutenfria???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.