Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorv Provencale

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Härligt frächt korvrecept, med grönsaker, att det är helstekt i ugn gör det snabblagat. 456 kcal/p. kock Melker Anderson

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen 225 grader. Skiva korven i tunna skivor nästan hela vägen ner. Skiva aubergine, zuccini och tomater tunnt, och halvera skivorna. Bred på senap och lägg aubergine, zuccini och tomat mellan korvskivorna. Pressa vitlöken i oljan i en skål blanda och stryk blandningen över korven. Krydda över hela med provensalska kryddor. Stek korven i ugn i 25 min, fördela osten över korven efter halva tiden. Strö över oliver och servera gärna med potatismos.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • martina63 13 april 2012

    jättegott! uppskattat av hela familjenoch kommer absolut att lagas igen! Mvh Martina63

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.