Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorv på vitkålsbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och omtyckt vardagsmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela vitkålen och skär bort rotstocken. Strimla vitkålen i ca 1 cm tjocka strimlor. Koka vitkålen i lättsaltat vatten i en kastrull cirka 3 minuter. Häll av vattnet och lägg vitkålen i en lätt smord ugnssäker form.
  2. Skiva korven. Skölj och skiva tomaterna. Varva korv och tomater ovanpå vitkålen. Blanda creme fraiche och vatten. Häll blandningen över korv- och tomatskivorna. Strö över persiljan. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader, ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.