Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorvgryta med sommarkål

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hittade detta i veckan Ica Kuriren. Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka kålen (eventuellt en morot i bitar) mjuk 2-3 minuter i buljong och grädde. Tillsätt senap och red av lätt med maizenaredningen. (Måste erkänna jag tog grädden, Milda mat extra, då behövde ja inte reda av alls) Bryn falukorven i torr stekpanna och lägg i grytan med kålen, rör i persiljan och smaka av med salt och peppar.
  2. Servera med nykokt potatis.
  3. Jätte gott kan ja lova! Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.