Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorvsgratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En rätt som hela familjen gillade. Blev en liten mix av det jag hade hemma, men gott blev det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela falukorven i 4 delar, dela sen varje del 3 ggr på längden. Man kan skiva falukorven som man själv vill. Lägg korvskivorna i en smord ungsform. Skiva löken och lägg den över korven, lägg sedan över champinjonerna och tomaterna. Häll över salsasåsen, passerade tomater och sen grädden. Ställ in gratängen i ugnen på 200 grader i ca 20 min, så den kokar ihop lite. Ta ut gratängen och strö över osten och ställ in den igen tills osten har fått färg.
  2. Servera till ris, pasta eller potatis.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gonta 9 mars 2008

    Jättegod. Jag hade även i ½ dl bostongurka och en halv grön paprika, blev gott.

  • trampolin 11 april 2008

    Det blev gott :)

  • Dintan 19 augusti 2008

    Den var superenkel att göra av sånt man ofta har hemma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.