Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorvsgryta Martin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gryta med strimlad falukorv och turkisk eller grekisk yoghurt. Kryddas upp med cayenne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i olja. Tillsätt med korta intervaller först falukorven och sedan tomatpuré. Fyll på med vatten och senap. Låt koka upp och sjuda i 3 minuter. Vispa ihop maizena med lite vatten och rör blandningen ui grytan. Tillsätt honung och yoghurt. Värm till ca 90 grader, men låt inte koka mer. Smaka av med salt och cayenne.
  2. Serveras med ris eller nykokt pasta och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.