Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorvsgryta med bönor, grönsaker och kryddstark korv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Starkt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär de skalade rotsakerna, falukorven och den kryddstarka korven i 2 - 3 cm stora bitar. Koka upp buljongen. Tillsätt rotsaker och kryddstark korv och låt koka 10-15 minuter, tills rotsakerna börjar kännas mjuka.
  2. Lägg i falukorv, broccoli och bönor och låt koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera grytan med ett gott bröd. Det går också bra att använda frysta, färdigskurna rot- och grönsaker i stället för färska rotsaker. Tänk bara på att inte koka dem för mycket, så att de blir för mjuka och mosiga.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.