Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorvslåda med en lite syrlig smak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt, gillas av många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna baconet och stek lite lätt. Skär ett snitt på längden igenom halva korven. Lägg den i en ugnssäker form. Skölj purjolöken och skala löken. Hacka lökarna. Fyll korven med löken och baconet.
  2. Blanda senap, dijonsenap, grädde, yoghurt, ketchup, persilja och saltgurka i en bunke.
  3. Smaka av med salt och peppar. Häll blandningen över korven. Strö över osten. Sätt in formen mitt i ugn 200grader ca 20 minuter tills rätten är gyllenbrun.
  4. Servera rätten med potatispuré eller kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.