Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Detta recept vet jag inte var det kommer ifrån men gott är det

Ingredienser

Instruktioner

Skär korven i skivor och lägg dem i en smord eldfast form. Bred på senap på varje skiva och lägg på en skiva tomat. Blanda grädden med hckad dill och riven pepparrot. Salta och peppra, slå grädden över korven och grädda i 225 grader i 15-20 minuter. En matigare variant kan man göra genom att lägga skivad potatis i botten på formen då blir tiden lite längre i ugnen Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennieRogestam 24 februari 2010

    Det här receptet gör jag ofta, en riktigt god vardagsrätt. Vi har kokt potatis till det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.