Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falulåda med potatismos

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Drag skinnet av falukorven och skär den i tunna skivor. Skölj och skär tomaterna också i tunna skivor, och varva alltsammans i en smord eldfast form.
  2. Blanda senap, pepparrot, dill och grädde och smaksätt med salt och peppar.
  3. Slå blandningen över korven och tomatskivorna i formen. Täck med folie och låt småkoka i medelvarm ugn (200 grader) c:a 15 minuter eller tills den blivit genomhet.
  4. Servera med potatismos och en god sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zonale 5 augusti 2008

    Enkelt men jättegott med dillen!

  • Lena 7 september 2009

    Hej! Detta var enkelt och gott som vardags mat så de blir en femma

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.