- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Blandningen med ost och korv ger en smakupplevelse
Instruktioner
- 1. Sätt ugnen på 225°. Dela korven i 4 lika delar. Skär ett snitt snett nedåt, mitt på varje bit.
2. Mosa ost och kesella. Lägg ostmassa i varje skåra. Baka korven i mitten av ugnen ca 15 min.
3. Olivsås: Skala och hacka lök och vitlök. Fräs löken mjuk i olivoljan. Tillsätt tomatpuré, fräs en kort stund. Häll i vatten, buljongtärning och spad. Koka samman till 2/3.
4. Sila och häll tillbaka i kastrullen. Rör ut majsstärkelsen i lite vatten och red såsen under vispning.
5. Tillsätt oliver hela, halverade eller skivade. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med pasta och grönsaker
Publicerat den
13 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar