Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Familjens couscouskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

GI

Ingredienser

Instruktioner

Koka couscous med vatten, oljan och hönsbuljonen. Koka i övrigt enligt anvisning på paketen. Skär kycklingen i bitar. Finhacka paprika, morot och lök. Fräs kycklingen i margarinet. Krydda med salt och peppar. Lägg i grönskakshacket när kycklingen börjat bli klar. När grönsakerna börjar att bli mjuka, häll i creme fraiche. Rör om och drag pannan från plattan. När couscosen är klar, lufta den och rör ner i kycklingblandningen. Servera med en enkel grönsallad och ev. bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.