Fantastisk god kaka recept

Din sökning gav 137 träffar
Fantastiskt goda och nyttiga rawf..

Supergoda godisbollar! Som vanligt är de bakade utan socker och dessa är i rawfood-style. Detta är verkligen en smaksensation!:) Men ändå lätta att göra. Använd gärna ekologiska ingredienser - smakar..

Johannas toppengoda chokladtårta

En makalös god chokladtårta med en underbart lagom kladdig botten och över det en fantastisk glasyr som smälter i munnen. Tårtan är mycket enkel att göra då det inte krävs så många ingredienser. Den ä..


Smörgåstårta på polarkaka

En ljuvligt god smörgåstårta som innehåller läckerheter från havet. Lätt och snabbt fixar man till denna fantastiskt goda smörgåstårta.


Italiensk potatiskaka

Fantastiskt god och festlig potatiskaka som först tillagas i ugnen och sedan, efter att ha vilat i minst två timmar, värms skivad i stekpanna. Potatiskakan kan även göras dagen innan servering.


Min fantastiska gräddtårta

Denna fantastiskt goda gräddtårta innehåller många goda smaker som blir en fulländad smakkombination :D Tårtan är godast att göra dagen innan så den hinner safta till sig ordentligt. Den vita chokladg..


Morotskaka

Jätte god, saftig och inte allt för onyttig kaka som alltid går hem. Kombinationen av morötter möter kanel som möter syrlig, söt philadelphiaost är fantastisk gott. Vi diabetiker kan också unna oss en..


Rabarber- och jordgubbskaka

En fantastiskt god rabarber- och jordgubbskaka gjord i långpanna som gick väl hem hos familjen. Den blir aningen kladdig i konsistensen och kan med fördel serveras med en klick vaniljvisp eller liknan..


Vit kladdkaka med citrus / Muggka..

Perfekt om du inte har ugn eller har ont om tid / fått oväntat besök. Passar även bra när man fått rejält sötsug. Fantastiskt god och mycket enkel att göra. Ett recept jag skapat själv. Jag fann..


Fransk chokladkaka

En fantastiskt god chokladtårta som måste testas om man älskar choklad. Är mastig så den räcker till många personer.

Ostkaka

Att man kan använda kex när man gör Cheesecake vet de flesta. Men kex är faktiskt även basen även i denna mer ”svenska” ostkaka, som är oväntat lättlagad och helt fantastiskt god.