Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors chokladkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En riktigt god mjuk chokladkaka till kaffet!

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Smält smöret och lägg i chokladen i bitar. Rör tills det har smält. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner i äggsmeten. Tillsätt chokladblandning och rör. Häll i formen och grädda i mitten av ugnen i 175 grader, ca 35 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annafbg 19 april 2009

    Detta är den bästa mjuka chokladkakan som finns! Underbar saftig och god, funkar även som tårtbotten! Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.