Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors dajm!

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Enkelt recept på dajm som min farmor alltid gjorde till mej då jag var liten! Nu e det jag som gör den till mina barn :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop allt i kastrull och låt det smälta samman, puttra i 3-5 minuter beroende på hur hård du vill ha den föredrar själv lite kladdigare *mums*
  2. Bred ut på plåt klädd i bakplåtspapper och låt kallna!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • susannelotus 29 augusti 2008

    ungarna älskade detta.mums

  • Eery 23 oktober 2008

    Blir en tryffelfyllning av det här receptet=) återkommer med kommentar och betyg senare

  • lemone 21 december 2009

    jättegott! Fungerar oxå utan kakaon, då blir det mera som butiksdajm.. Med kakaon smakar det ganska mycket son Riesen! Gottgottgott!

  • lemone 21 december 2009

    jättegott! Fungerar oxå utan kakaon, då blir det mera som butiksdajm.. Med kakaon smakar det ganska mycket son Riesen! Gottgottgott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.