Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors julkorv

 
  • Serverar: 15-25 portioner
Skriv ut

Denna korv är en tradtion att stoppa varje år. Den har nog stoppats i 100 år och jag har varit lyckligt medveten om den i drygt 35 år. Första korven äter man på luciadagen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och låt den kallna innan den mals. Mal allt annat. Blanda i hop med mjölken och kryddorna. Blanda väl. Det är händerna man får blanda med.
  2. När du sen ska koka korven, så gör det i 30 minuter tillsammans med lagerblad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.