Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farsans köttfärsgryta

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna gryta är supergod och väldigt enkel att tillaga. Har ändrat lite på ingredienserna än dom som pappa brukar ha men denna är supergod. Man kan ha i precis vad man vill i denna gryta, man kan byta ut potatisen och ha i böner och linser istället och man vill skippa för mkt kolhydrater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka purjolöken och bryn tillsammans med bacon. Häll sedan i köttfärsen och bryn även denna. Salta och peppra.
  2. Häll allt i en gryta och fyll upp köttnivån med vatten, lägg i buljongtärningen och grönsaksfonden. Häll på dom krossade tomaterna, sambal oelek, bladspenaten och nga droppar soya.
  3. Hacka morötterna opch potatisen och häll i dessa. Häll tillsist i matlagningsgrädden, salta, peppra och strö över sockret och blanda väl. Låt stå tills potatisen är kokt och servera med en grönsallad och ngt gott bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.