Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fasters suveräna skagenröra

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En mycket god röra som man kan ha på rostat bröd till förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. "Riv" crabsticksen i matberedaren. Hacka purjolöken.
  2. Låt crabsticksen och räkorna rinna av på papper ett tag. Så mycket av vätskan som möjligt, ska bort. Blanda ihop alla ingredienserna. Låt stå och dra ett tag i kylen.
  3. Serveras på rostat bröd med salladsblad, gurka och citron. Kan också serveras tillsammans med fisk och potatis.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • malin_suom 10 maj 2008

    Enkel att göra och smakar makalöst bra.. Fullt betyg av hela familjen!

  • eva_jonte 27 mars 2009

    supergott!!!!! bästa skagenröran jag gjort mmmm. Hade den till bakad potatis igår, vi var 2 personer. Blev bara lite lite kvar att ha med till jobbet idag ; ))

  • eva_jonte 13 augusti 2009

    denna röran är suverän!! provade med rödlök igår och den blev om än ännu bättre!! kanongod! min pojkvän älskar den :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.