Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fattiga riddare på vetebröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det bästa och godaste mellanmålet som mamma kunde göra till mig och min lillebror på 1950 talet...

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop ägg och mjölk. Blanda sockret med kanelen (och ingefäran). Vänd bröden i äggblandningen och låt dem ligga kvar i ett par minuter så att de mjuknar. Stek riddarna på båda sidor i lite smör. Ta upp dem vänd dem i sockerblandningen. Servera med glass eller vispad grädde. Drick varm choklad med vispgrädde till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.