X

Födelsedag recept

Laddar...
Din sökning gav 11685 träffar

Lyxig köttgryta
Lyxig köttgryta

Vet inte vart grundreceptet kommer ifrån men jag kommer göra denna många gånger vid lyxiga tillfällen.


Lakritssirap

En vansinnigt enkel och god sirap för bakverk. Häll en tesked i surdegen, grädden, kladdkakan. Låt bara fantasin flöda och släpp ut din kreativitet.


Quorn eller kyckling quesadillas

SUPERenkelt quesadilla recept, som grund till dina smakexperiment eller precis som den är! Med det här receptet är det enkelt och lätt att bjuda på nåt litet annorlunda, fast lekande lätt. Passar ock..Olof Viktors kavring
Olof Viktors kavring

Detta bröd har en lång skånsk tradition bakom sig och ska ätas med andakt - så gott är det. :) Receptet är skapat av konditorn och mästerbagaren Jan Hedh.


Romrussintryffel

En underbart god tryffel. Len och krämig tryffel med mumsiga romrussin, överdragen med mjölkchoklad. Gillar du romrussin kommer du att älska dom här.


Lantkaka
Lantkaka

En mjuk kaka där du kan variera den torkade frukten efter eget tycke och smak.


Glass med Amarula Cream

Fantastiskt gott och löjligt enkelt!!! När jag snubblade över det här receptet så vart jag ju bara tvungen att testa Amarula älskare som jag är. Glassen är len och mjuk i smaken! I recepte..Sparris Cappuccino på Norbert Lan..

Jag har förmånen att känna Norbert och har vid ett par tillfällen praktiserat med honom vid olika gästabud. Den här startern är bland det godaste man kan göra med sparris. Tänk bara på att det är en "..
Karamelliserad Fläskfilé
Karamelliserad Fläskfilé

Tillagas i MicroGourmet från Tupperware. Maten blir verkligen smakrik och god när man ångkokar. Denna anrättning kan jag varmt rekommendera. Fräscht med citron till grönsakerna.