Födelsedag recept

Laddar...
Din sökning gav 11645 träffar


Dovhjortstek

Får ofta frågan hur en stek blir bäst. Här kommer ett sätt. Enkelheten, inga konstiga kryddor och givetvis rätt temperaturer ger en saftig god stek.

Julbollar

Enkelt julgodis som går snabbt att göra. Den lilla tvisten av mint ger det lilla extra.

Laxgryta med saffran

Sätt guldkant på laxen. Supergod laxgryta med mustig krydda både värmer och doftar underbart en klar höstkväll, dessutom blir middagen klar på ett kick!Bourbon & Vanilj cheesecake med kexchokladbotten
Bourbon & Vanilj cheesecake med k..

En lyxig, men tidskrävande variant av en cheesecake! Jag gjorde denna till min bästa kompis i födelsedagsöverraskning. Alla på festen älskade den! Se till att göra denna minst en dag innan. Hur som he..Mammas kötbullar/biffar

Morsan har fått det här receptet genom en bekant det är superlätt och blir hur gott som helst.. :) Mamma har testade att göra köttbullar/biffar på kycklingfärs och en liten del älgfärs som hon ha..


Pulled pork

Alternativ att ha till tacos, hamburgare, fyllning till paj eller varför inte bara som extra gott pålägg på en lyxig smörgås. Pulled Pork som jag först kokat i Coca Cola, vitlök, lök och peppar. Sen..


Nötkakor

Jag har hittat på receptet själv, som jag oftast gör! Detta var med i PiteåTidningen HELG där jag skriver som Kafferepet en gång i månaden. Många har hört av sig och gillat receptet. Glöm för allt i..