Födelsedag recept

Laddar...
Din sökning gav 11673 träffarSparris Cappuccino på Norbert Lan..

Jag har förmånen att känna Norbert och har vid ett par tillfällen praktiserat med honom vid olika gästabud. Den här startern är bland det godaste man kan göra med sparris. Tänk bara på att det är en "..

Karamelliserad Fläskfilé
Karamelliserad Fläskfilé

Tillagas i MicroGourmet från Tupperware. Maten blir verkligen smakrik och god när man ångkokar. Denna anrättning kan jag varmt rekommendera. Fräscht med citron till grönsakerna.


Superfräscha vitnamesiska vårrull..

Här kommer ett recept på wonderbara vårrullar! En otroligt fräsch rätt som man kan egentligen fylla med precis vad man vill, helt i enlighet med egen smak och tycke, men jag anger receptet utifrån vad..


Saftiga saffransbullar i form

Helt underbara bullar som man slipper krångla i bullpapper eller liknande utan gräddar dem i en ugnsform. Fyllningen är helt underbar vilket gör det omöjligt att bara ta en bulle. Tips är att kv..


Himmelska kolamuffins

Snabbt kan du fixa smarrig gofika till jobbet eller varför inte bara frysa in det som blir över, om något nu blir det, och ta fram när oväntade gäster kommer över.

Äppeltårta

Jag hittade detta recept i höstas i en tysk mattidning. Tårtan påstods vara svensk, vilket jag tyckte lät spännande då jag aldrig vare sig sett eller hört talas om en sådan tårta. Kanske ansågs den sv..