Födelsedag recept

Din sökning gav 11621 träffar
Färsk habanerotryffel
Färsk habanerotryffel

Godmodigt god, härlig hetta och habanerons intensiva smak. En tryffel för parmiddagen, en ljuvlig tryffel med vuxen smak. Perfekta avslutningen på en trevlig middag eller varför inte överraska din kä..


Krämig äppelpaj

Istället för den enkla normala smulpajen kommer här en supergod krämig version med smak av vanilj och kanel!


Ungersk gulasch
Ungersk gulasch

Ett lite förenklat recept som ändå blir väldigt gott tycker jag. Jag brukar oftast använda nötkött och servera tagliatelle till.
Netas 5 Tårta
Netas 5 Tårta

Detta är ett fantastiskt recept som många av mina vänner har bett att få.


Italienska järpar i tomatsås
Italienska järpar i tomatsås

Tag lövbiffskivorna och lägg ut dom på en skärbräda. Hacka persiljan, hacka vitlöken fint och blanda ihop. Skär pecorino i stavar. Peppra lövbiffskivorna, lägg på pancettan. Ta persiljan och vitl..

Citronsås till dessert

En god sås att ha till fruktsallad eller kanske en mäktig chokladkaka. Överbliven sås fryses ner och blir till god glass.


Marinerad baconkyckling

En rätt som passar både till vardags och fest. Bra då man gör i ordning allt i förväg och sen bara behöver sätta in det i ugnen en timme innan man ska äta.Nillas ostdrömmar

Gott till ett glas vin. Du kan byta ut jordnötterna mot andra nötter. Du kan t ex använda hälften färsk parmesan och hälften Västerbottenost.

Mormors mazariner
Mormors mazariner

De här mazarinerna är lite pyssliga att göra men väl värda besväret. För mig hör de ihop med mormor och att sitta i hennes kök och hjälpa till och framförallt att smaka när det var klart.

Delfinkaka
Delfinkaka

Oroa er inte, det är inte delfiner i kakan. Namnet kom jag helt enkelt på för att det var det första som ploppade upp i huvudet när jag såg den vackra blå färgen på kakan. Kul som tårtbotten också! ..