Studentskiva recept

Laddar...
Din sökning gav 6326 träffar
Chokladbollsfyllning till tårta
Chokladbollsfyllning till tårta

Chokladbollsfyllning som räcker till 2 lager á 20 cm botten. En favorit hos barnen och alla chokladbollsälskare. Självklart går det bra att halvera receptet, och sedan göra en annan fyllning till det ..


Såsen
Såsen

Ändrat rubriken till En versal och resten gemener... Ja, just det "SÅSEN", som passar till (nästan) allt! Kanske inte såsen för dig som letar efter något fettsnålt, men den är förbaskat god! Som ..Creme brulée med bär eller frukt

Eftersom jag fick äran att skapa efterrätt till Nyårsdesserten 2014 fick det bli 3 olika sorter då jag hade svårt att välja vilken jag ville göra. Då gjorde jag dessa som bestod av: Creme brulée..


Risonisallad

Denna hade jag på dotterns student. Den gjorde succé och alla ville ha receptet.


Falafel

Finns många recept på falafel. Har provat massor men detta är helt klart det bästa. Jag steker mina i olja istället för att fritera dem och resultatet blir kanon.Min favvosmörgåstårta

En enkel och super god Smörgåstårta som går att göra på två vis. Tonfisk eller skinka, det man gillar bäst! Rekommenderar varmt att prova denna :)
Potatissallad

Blir bäst på färskpotatis men går naturligtvis att göra på vanlig potatis också


Chokladbiskvier med Hallonkräm
Chokladbiskvier med Hallonkräm

Perfekt till fredagsfikat, kollega delade sin först och sa att halva räcker i tron att det var smörkräm emellan, men när första halvan slunkit ner så sa han jag tar nog den andra halvan med. :) Det..


Smarrig romtårta

En riktigt god romtårta som är perfekt både för festen, och för en mysig eller lyxig hemmakväll. Perfekt komplement till ost, kex och vindruvor.


Cookie dough

Använd kakdegen i bland annat i glass, muffins, sockerkaka. God även som den är för den som gillar att äta kakdeg. ;)