Halloween recept

Din sökning gav 3430 träffar
Delfinkaka
Delfinkaka

Oroa er inte, det är inte delfiner i kakan. Namnet kom jag helt enkelt på för att det var det första som ploppade upp i huvudet när jag såg den vackra blå färgen på kakan. Kul som tårtbotten också! ..

Syltad squash
Syltad squash

Mmmm. Möra bitar sötsyrlig zucchini... Så gott till kötträtter och grytor! Receptet kommer från mamma och har varit en av mina favoriter sedan barnsben!
Polkarödbetor och sparrissallad

En förvånande smak bjuder denna sallad på. Omöjlig att motstå, omöjligt att inte ta mer. Passar till allt från buffé bordet till grilltillbehör. Ger mersmak!

Mississippi Mud Pie

Detta är en fantastiskt god kaka och är otroligt enkel att göra! Kakan är en amerikansk klassiker och namnet "Mississippi mud pie" kommer från den täta kaka som liknar stranden av Mississippifloden..


Chokladkaka utan socker och mjöl

Fyllig chokladkaka bakad utan vetemjöl och socker. Denna chokladkaka är lätt att göra och så himla god. Man kan variera smaken på den med att variera smaken på chokladkakorna.


Päron- och pumpakaka
Päron- och pumpakaka

Det började med att jag hade en butternutpumpa liggande hemma som jag ville göra något med och - voíla! Jag kan själv tycka att det är krångligt med recept med "specialingredienser", men detta var ..

Chokladmousse

Detta är den underbaraste chokladmousse jag någonsin ätit! Den är tjock, fyllig och innehåller små chokladbitar. Den perfekta efterätten att bjuda familj och vänner på helt enkelt. Dessutom gör du den..