Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En klar favorit i min familj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i smord ungsfast form, salta och peppra.
  2. Blanda ingredienserna till såsen och bred detta på fisken.
  3. Sätt in i ugnen cirka 15-20 minuter, 225°.
  4. Garnera fisken med dill och stenbitsrom. Servera med potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • wean57 4 april 2008

    jättegod :-)

  • fagott 8 februari 2009

    Jag tog räkor i stället för kräftstjärtar men det blev underbart gott ändå! Rekommenderas++++++++++

  • Kickan-62 13 februari 2009

    Detta var supergott!Kommer att göra detta fler gånger.

  • Kickan-62 13 februari 2009

    Detta var supergott!Kommer att göra detta fler gånger.

  • Lindanemon 2 mars 2011

    Kanongott! Lade till en msk majonäs och hade räkor ist för kräftstjärtar, men oh, så gott! :-) Tack för ett bra recept. Högsta betyg!

  • Pirkko 26 juli 2012

    Jättegod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.