Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festgratäng med kyckling och kassler

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, enkelt och snabbt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär kyckling och kassler i strimlor och lägg i en ugnssäker form. Tärna tomaterna och lägg på. Krydda med malen vitpeppar och oregano.
  3. Blanda samman crème fraiche och vin. Häll blandningen över kött och tomater i formen. Strö över riven ost. Gratinera i 15-20 minuter eller tills rätten fått gyllenbrun färg.
  4. Servera till pasta eller ris och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monfo 15 juni 2009

    La in ett foto på hur det blev när jag gjorde denna rätt. Mycket god och bra Gi-rätt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.