Festkyckling

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: kyckling

Ingredienser

4 kycklingfiléer
Marinad:
2 msk olivolja
1/2 dl rött vin
1 tsk soja
grillkrydda
Fyllning:
1/3 purjolök
1/2 burk gröna oliver med chili
2 klyftor vitlök
15 kapris
1 msk olivolja
4 skivor parmesanost
Sås:
2 dl matlagningsgrädde
2 msk vatten
salt
cayennpeppar
svartpeppar

Betyg (3 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
2613
Sparat:
38

Gör så här

Blanda ihop marinaden och häll den i en plastpåse. Lägg ner kycklingfiléerna, knyt ihop och låt marinera i några timmar.Skär purjolök, oliver och vitlök. Stek grönsakerna i oljan. Lägg i kapris och dra bort från värmen.Skär ett snitt i filéerna på längden. Fyll snittet med röran och en skiva parmesanost. Tryck ihop och fäst med tandpetare.Stek kycklingfiléerna i 3 min på varje sida. Häll på grädden och 2 msk vatten, sänk värmen och låt puttra i 5 min. Krydda.

LIKNANDE RECEPT

Festkyckling recept
över 2 månader
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av pihal
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.