Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festkyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop marinaden och häll den i en plastpåse. Lägg ner kycklingfiléerna, knyt ihop och låt marinera i några timmar.Skär purjolök, oliver och vitlök. Stek grönsakerna i oljan. Lägg i kapris och dra bort från värmen.Skär ett snitt i filéerna på längden. Fyll snittet med röran och en skiva parmesanost. Tryck ihop och fäst med tandpetare.Stek kycklingfiléerna i 3 min på varje sida. Häll på grädden och 2 msk vatten, sänk värmen och låt puttra i 5 min. Krydda.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gurgelfranz 16 februari 2009

    Helt ok, serverade detta med hasselbackspotatis till. Jag tycker nog att oliverna tog lite för mycket överhand i rätten, nästa gång ska jag prova med färre oliver och så tar jag svarta istället för gröna med chilli.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.