Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod och väldigt lättlagad. En riktig festrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra filéerna, klipp på lite dill. Rulla ihop och lägg dem i en ugnssäker form. Rör ut osten med grädden och häll över fisken.
  2. Ställ in i 225 grader ugn ca 20-30 min beroende av hur tjock fisken är.
  3. Ta ur ugnen, strö över resten av den klippta dillen och de skalade räkorna.
  4. Servera med ris, pressad potatis eller kokt potatis och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.