Servera soppan med fiskspett och örttopping
Instruktioner
- Skala och hacka löken. Skala potatis, palsternackor, morötter och potatis och skär i tärningar.
- Värm lite olja i en stor gryta och fräs lök och grönsaker med tomatpuré och gurkmeja utan att det får färg. Tillsätt buljongtärningarna, vattnet och vinet.
Låt koka under lock ca 20 minuter tills grönsakerna är mjuka och potatisen mosar sig lite.
- Låt tomaterna sakta mjukna i en annan kastrull tillsammans med råsocker. När de är riktigt mjuka blandas de i soppan. Vispa soppan med en ballongvisp eller mixa så att den blir krämig.
Smaka av med salt och peppar.
Skär lagom portionsbitar av fisken och trä upp vikta på spetten.
- Blanda minifraiche med kesella och provencalkryddor och smaka av. Hetta upp soppan och lägg försiktigt i fiskspetten och låt dem sjuda några minuter.
Servera soppan i stor skål med spetten och toppingen i en skål vid sidan om.
- Lycka till!
Publicerat den
5 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar