Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig Fläskfilé

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god fläskfilé. Om man gillar sås gör dubbelt upp av denna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fläskfilen i skivor
  2. Fräs svampen
  3. Blanda vitlök, soja, balsamvinäger, salvia, vatten, crème fraiche och köttbuljongtärningen i en gryta. Koka såsen i 10 min
  4. Lägg fläskfilé i en form, lägg svampen över. Häll över såsen och servera med ris eller ugnsbakad potatis samt grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • imminn 18 november 2009

    Hej! Jag vill bara tala om att det här var jättegott. Vi hade det som bjudmat och alla tyckte det var toppen. Ha det så bra! //Imminn

  • elinorla 21 november 2009

    hej Att man ska lägga fläskfilén i en form har jag förstått=) men sen, ska man inte bryna det något eller ska det inte in i ugnen och i så fall vilket gradantal.. Tror jag missade det i texten fullständigt i så fall, hör gärna av dig och meddela, Tack - Elinor

  • selmas21 12 mars 2010

    Jag stekte köttet och lade över svamp och sen sås o in i ugnen ca 20-30 min ca 200 grader och tyckte det smakade jättebra. Tack : )

  • [email protected] 25 juni 2010

    nu vet jag inte hur det ligger till för när man ska skiva fläskfilen i skivor först och lägga fläskfilen i form undrar förstår inte och till sist vilken sås? hoppas på svar.

  • pellefa 21 april 2012

    Jättegott! Det här kommer vi att laga fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.