Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig kabanossgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jätte jätte god !

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskfilen i bitar och bryn den, lägg fläskfilen i en gryta och blanda övriga ingredienser i en gryta/kastrull och låt puttra tills grytan är färdig. Kommer inte ihåg hur jag gjorde med mjölet men tror jag blandade det med lite mjölk och hällde i det nästan när grytan puttrat färdigt. Syltlök är väldigt gott att ha på bordet till grytan, det är gott utan också. Servera grytan med ris och en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pernillaamanda 13 april 2011

    Den här grytan är en stor favorit i vår familj!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.