Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig tonfiskdip

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dipsås med enkla ingredienser, går snabbt att laga och smakar ljuvligt. Röd pesto på soltorkade tomater finns på glasflaska eller tub i välsorterade livsmedelsbutiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg tonfisken i en sil och låt den rinna av ordentligt. Lägg över tonfisken i en skål och smula den fint med en gaffel. Finhacka de inlagda gurkorna.
  2. Tillsätt majonnäs, gurkhack, persilja, citronsaft, tomatpesto och svartpeppar till tonfisken och blanda. Dipsåsen är godast om den fortfarande innehåller lite större bitar, så blanda inte för väl.
  3. Skiva baguetten. Lägg upp dipsåsen i en skål och servera med baguetteskivorna. Dipsåsen kan lagas i förväg och förvaras i kylen fram tills den ska serveras.
  4. Man kan även servera den till grönsaksstavar, eller lägga upp den på blinier som plockmat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.