Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festliga prosecco- och björnbärspinnar

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Läskande glass med mousserande vin som blir en given succé på sommarfesten. Perfekt att servera istället för en fördrink!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda björnbär och Créme de cassis i en skål. Tillsätt limesaft och rivet limeskal. Mosa bären lätt med en gaffel.
  2. Fördela blandningen i formarna och fyll på med prosecco. Ställ in i frysen och låt frysa i ca 2 timmar innan du sätter ner glasspinnen.
  3. Servera gärna glassarna på ett fat med is så att de inte smälter bort i värmen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.