Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festpiroger.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Av gårdagens rester kan man göra mycket spännande. Lite lantligt rejäla och mycket goda är de här pirogerna som innehåller både potatis och bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Kavla ut smördegsplattorna till en kvadrat och skär ut rundlar med hjälp av en assiett. Hacka samman i matberedare kycklingkött, potatis, bröd och persilja, pressa i vitlök och kör några extra varv. Smaka av med salt och peppar. Lägg en klick av fyllningen på varje smördegsrundel. Toppa med riven ost och vik ihop. Tryck ihop kanterna ordentligt, pensla med lätt uppvispat ägg och gratinera i 250° ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.