Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festrullar med kräftstjärtar.

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fyllda luftiga crêpes som gratineras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225 grader
  2. Vispa sönder äggen och tillsätt hälften av mjölken, mjöl och salt. Vispa till en klumpfri smet. Tillsätt resten av mjölken och flytande margarin. Hetta upp en crêpespanna eller liten stekpanna. Smörj pannan första gången och grädda tunna pannkakor,men bara på den ena sidan.
  3. Låt kräftstjärtarna rinna av. Ta undan några till garneringen och skär resten i mindre bitar. Blanda samman keso med majonnäs, dill och paprikapulver. Rör ner kräftstjärtarna och smaka av. Lägg ut pannkakorna och fördela fyllningen på den ogräddade ytan. Vik in sidorna och rulla samman dem. Lägg dem i en smord ugnsform med skarven nedåt. Ringla över gräddfilen och strö över osten. Gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter. Garnera sedan med hackad persilja och kräftstjärtar.
  4. En grönsallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.