Som serveras med en ljummen, krämig matvete- och haricots verts sallad.
Vegetarisk
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Ta en stekpanna med ugnssäkert handtag. Häll i rapsoljan och smula i fetaosten jämnt över botten.
Låt osten värmas och häll över honungen och strö över timjan.
- Vispa ihop ägg, mjölk och kryddor och häll över.
Sänk värmen och låt stå kvar på plattan i 5-8 minuter.
Ställ in hela pannan i ugnen i 20 minuter så att den reser sig och får färg.
- Koka dinkelgrynen enligt anvisning på förpackningen.
Blanda yoghurt med strimlad basilika, salt och peppar.
Koka bönorna mjuka i lättsaltat vatten.
Blanda bönor, gryn och dressing.
- Servera omeletten med den ljumma salladen och ett gott fullkornsbröd.
Publicerat den
23 januari 2011
Skriv kommentar