Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaost- och pestopiroger

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lätt att göra även om det kan vara lite tidskrävande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda fetaosten med peston så det blir en grynig massa.
  2. Ta en smördegsplatta och kavla ut den så den blir lite tunnare och större. Pensla plattan med lite uppvispat ägg och lägg i fetapestoröran. Vik ihop och "nagga ihop" kanterna med hjälp utav en gaffel. Pensla pirogernas översida och strö över lite sesamfrön eller vallmofrön. Vill man inte ha frön på så går det lika bra utan.
  3. Grädda på bakplåtspapper i 15-20 min i 200 grader. Ät de tillsammans med en fräsch sallad och NJUT!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.