Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaost & basilikafylld fläskfilé med färskpotatissallad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Det här är en riktig festmåltid...som du bjuder på...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fläskfilén i 4 bitar.
  2. Gör ett hål genom varje filé med en vass kniv. Fördela fetaosten och basilikabladen i hålet.
  3. Lägg köttet i en plastpåse, häll över marinaden och låt marinera i 1-2 timmar.
  4. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten i en skål. Blanda ingredienserna till potatissalladen i en större skål. Vänd ner vinägretten och smaksätt med salt och peppar.
  5. Grilla köttet på en medelvarm grill ca 7 minuter på varje sida eller tills innertemperaturen är 65°C. Vänd köttet flera gånger under grillningen. Skär fläskfilen i skivor och servera med potatissallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ulliz86 4 februari 2010

    Fastnade för ditt recept! Verkar super gott! En fråga, när man ska fördela osten och basilikan i fläskfilen, ha du skärt fläskfilen i bitar då? Och gör sedan hålet och lägger i det där?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.