Det här är en riktig festmåltid...som du bjuder på...
Instruktioner
- Dela fläskfilén i 4 bitar.
- Gör ett hål genom varje filé med en vass kniv. Fördela fetaosten och basilikabladen i hålet.
- Lägg köttet i en plastpåse, häll över marinaden och låt marinera i 1-2 timmar.
- Vispa ihop ingredienserna till vinägretten i en skål. Blanda ingredienserna till potatissalladen i en större skål. Vänd ner vinägretten och smaksätt med salt och peppar.
- Grilla köttet på en medelvarm grill ca 7 minuter på varje sida eller tills innertemperaturen är 65°C. Vänd köttet flera gånger under grillningen. Skär fläskfilen i skivor och servera med potatissallad.
Publicerat den
24 januari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Fastnade för ditt recept! Verkar super gott! En fråga, när man ska fördela osten och basilikan i fläskfilen, ha du skärt fläskfilen i bitar då? Och gör sedan hålet och lägger i det där?