Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaost & Persiljefyllda Smördegsrullar

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt plockmat, till både fest och vardags!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina smördegen och kavla ut och skär dem till trekanter. Smula sedan osten och blanda med peppar och persilja och lite olivolja.
  2. Lägg en sträng fyllning på varje plattas bredaste del. Vik in sidorna och rulla ihop dem lite hårt som en cigarr som på bilden. (Tips: Fukta lite på slutet av trekantssnibben så fäster den lättare)
  3. Därefter friteras dessa hastigt i olja så de får en gyllene färg. Serveras direkt! Är även väldigt goda med te :)

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Carolinewalt 8 januari 2011

    Gjorde dessa idag och de var supergoda!

  • Saris81 19 februari 2011

    Smördegs inbakad fetaost "rockar"!! Ska gora dom som i ditt recept nästa gång,som rullar, kke på min 30årsdag som närmar sej.. Perfekt som drinktilltugg!

  • Thenidiel 27 december 2011

    I Turkiet heter de "cigarett rullar" Smakar jättegott!

  • torsten123 1 oktober 2012

    Kan man grädda dom i ugnen ???

  • anromisejo 29 oktober 2012

    jag körde dom i ugnen som de stod på smörplatte förpackningen när man gör piroger blev jätte gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.