- Serverar: 16 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Perfekt plockmat, till både fest och vardags!
Instruktioner
- Tina smördegen och kavla ut och skär dem till trekanter. Smula sedan osten och blanda med peppar och persilja och lite olivolja.
- Lägg en sträng fyllning på varje plattas bredaste del. Vik in sidorna och rulla ihop dem lite hårt som en cigarr som på bilden. (Tips: Fukta lite på slutet av trekantssnibben så fäster den lättare)
- Därefter friteras dessa hastigt i olja så de får en gyllene färg. Serveras direkt! Är även väldigt goda med te :)
Publicerat den
20 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gjorde dessa idag och de var supergoda!
Smördegs inbakad fetaost "rockar"!! Ska gora dom som i ditt recept nästa gång,som rullar, kke på min 30årsdag som närmar sej.. Perfekt som drinktilltugg!
I Turkiet heter de "cigarett rullar" Smakar jättegott!
Kan man grädda dom i ugnen ???
jag körde dom i ugnen som de stod på smörplatte förpackningen när man gör piroger blev jätte gott